Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

RTV: Smenjen Pavle Milivojev

Upravni odbor RTV-a na današnjoj sednici je, na predlog direktora Blaža Popovića, razrešio dužnosti dosadašnjeg direktora Radio Novog Sada Pavla Milivojeva.

Trka skutera na Štrandu za vikend

Na Štrandu će se ovog vikenda održati prva međunarodna trka skutera na vodi pod nazivom ''Novi Sad Super Cup'', u organizaciji Džet ski kluba ''Motojet''.

Izbori u Rumenki

Izbori za članove Saveta i Nadzornog odbora Mesne zajednice ''Rumenka'' održaće se sutra u prostorijama te samoupravne jedinice u Vojvođanskoj ulici broj 19. Nadležni podsećaju glasače da sa sobom ponesu važeću ličnu kartu ili drugi sličan dokument radi identifikacije.

Mladi iz Evrope izloženiji drogama

Specijalna bolnica za bolesti zavisnosti ''Vita'' iz Novog Sada sprovela je istraživanje tokom Exita, koje je pokazalo da skoro 95 odsto mladih iz zemalja Evropske unije u neposrednom okruženju ima nekoga ko konzumira drogu, dok je na prostorima bivše Jugoslavije taj procenat nešto manji, kao i u Novom Sadu.

Ukida se stambeno pronatalitetni fond?

Samo dve, od ukupno 12 porodica koje su prošle godine konkurisale za sredstva Stambeno-kreditnog pronatalitetnog fonda Grada Novog Sada uspele su do sada da realizuju kredit.

Dogovaranje prekogranične saradnje

Jednodnevna konferencija i forum za pronalaženje partnera, u okviru IPA programa prekogranične saradnje ''Hrvatska – Srbija  2007-2013'' održava se danas u Kongresnom centru ''Master'' na Novosadskom sajmu.

Uklonjene dve velike divlje deponije

Po nalogu Komunalne inspekcije i Zavoda za izgradnju grada, radnici "Čistoće" su, tokom prethodnih dana, uklonili velike divlje deponije u mestima Kisač i Rumenka.

Sutra forum "Hrvatska-Srbija 2007-2013"

Jednodnevna konferencija i forum za pronalaženje partnera, a u okviru IPA programa prekogranične saradnje “Hrvatska – Srbija  2007-2013” održava se sutra u Kongresnom centru Master na Novosadskom sajmu.

Isključenja struje za 16. jul

Delovi Sremskih Karlovaca, Beočina, Čortanovaca, Banoštora, kao i čitava naselja Susek, Lug, Sviloš i Grabovo 16. jula neće imati struje.